2014. október 02., csütörtök - Petra napja

Krízisvonal a családon belüli erőszak kezelésére

Ingyenes segélyvonal: 06-80-20-55-20 (új ablakban)Kiszolgáltatott helyzetben van? Bántalmazták vagy megalázták? Családon belüli erőszak áldozatává vált? Hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat ingyenes segélyvonalát: 06-80-20-55-20. A Szolgálat már elektronikus úton is elérhető a http://www.krizistelefon.hu, illetve az alábbi e-mail címen: okit@szmi.hu.

A Szolgálat a nap 24 órájában segít Magyarországon élő magyar és nem magyar állampolgárnak. Elsődleges feladata a tájékoztatás, szükség esetén azonnali beavatkozás. A Szolgálat helyszíne szigorúan titkos, a hívóval személyes találkozásra nincs lehetőség. A lefolytatott beszélgetéseket magnófelvétel nem rögzíti, a munkatársak szigorú titoktartási kötelezettséggel dolgoznak. A Szolgálat tanácsadói az ország bármely területéről beérkező hívásokra a telefonáló kérésére vagy vele egyeztetve azonnali intézkedést vagy elhelyezést kezdeményezhetnek. A Szolgálat együttműködik a Magyarországon működő intézményekkel, más telefonos szolgálatokkal és civil szervezetekkel.
Segítünk, ha Ön is akarja!

Az Országos Kríziskezelő és Információs Szolgálat elektronikus úton is elérhető a http://www.krizistelefon.hu/, illetve az alábbi e-mail címen: okit@szmi.hu.